Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Medisch student(en)

Annatommie mc - Leiderdorp - 29-05-2019 Naar vacature  

uur p/w | Leiden-leiderdorp
Vacature geplaatst op
2019-05-29

Reageren tot en met:

Kun jij nog niet verder met je studie? Of heb je tijd over en wil je graag een bijbaan om ervaring op te doen? Reageer dan nu!

Wij zijn op zoek naar geneeskunde studenten die ons komen ondersteunen op onze orthopedische polikliniek. Hierbij gaat het om alle voorkomende administratieve werkzaamheden (o.a. het voorbereiden en afhandelen van poliklinische spreekuren, briefwisselingen met verwijzers, voorlichting geven over behandelingen en inplannen van afspraken). Je bent verantwoordelijk voor de patiëntenlogistiek gedurende het behandeltraject bij Annatommie mc en je werkt nauw samen met de orthopedisch chirurg, fysiotherapeut en poli-assistenten.

Annatommie mc is een zelfstandig behandelcentrum met verschillende vestigingen in Nederland, gespecialiseerd in het voorkomen en genezen van bewegingsklachten. Wij zijn op zoek naar oproepkrachten voor de vestiging Leiden-Leiderdorp. Mocht je interesse hebben in één van de andere vestigingen dan horen we dat ook graag.

Wie ben jij?

  • Je bent zorgvuldig en accuraat, stressbestendig en kan goed je eigen werkzaamheden plannen;
  • Je bezit goede contactuele eigenschappen en bent een teamplayer;
  • Je hebt het vermogen om creatief en flexibel om te gaan met een grote variëteit aan vragen en opdrachten;
  • Je houdt van aanpakken en bent flexibel ingesteld qua werktijden.

Wat bieden wij?

  •  Je wordt ingewerkt in de functie waarna je in een dynamische en prettige werkomgeving komt te werken met een grote mate van zelfstandigheid.
  • Oproepkracht contract en je wordt ingeschaald conform de cao.
meer...Meer vacatures van Annatommie mc