Inloggen - Registreer  

Patissier/chocolatier Bijenkorf

Can - Beverwijk - 21-09-2022 Naar vacature  

Voor de Bijenkorf bakkerij zijn wij op zoek naar een enthousiaste (leergierige leerling) patissier/chocolatier die de mooiste creaties taarten, gebak en bonbons in een ambachtelijke banketomgeving produceert voor alle winkels.

Over de functie van patissier/chocolatier

Binnen de retailwereld in Nederland heeft de Bijenkorf in de afgelopen jaren een bijzondere positie verworven. Op fashiongebied weten wij iedere dag ons assortiment te upgraden met de mooiste merken en vergroten wij dagelijks onze premium uitstraling. Ook onze food & restaurant concepten zijn in deze aanpak meegegroeid. Wij streven naar een verleidelijk food assortiment met stijlvolle, inspirerende en premium restaurantconcepten. Naast onze mooie Kitchen hebben wij ook een City Café & Meesterbanketbakker geopend.

Voor onze eigen Bijenkorf bakkerij zijn wij op zoek naar een enthousiaste (leergierige leerling) patissier/chocolatier die de mooiste creaties taarten, gebak en bonbons in een ambachtelijke banketomgeving produceert voor alle winkels. Je bent daarnaast proactief, staat open voor verandering en maakt het bezoek van onze gasten tot een ware beleving. Vanzelfsprekend behoort ook het schoonhouden van de bakkerij en het bijhouden van de voorraden en producten tot je werkzaamheden. De nadruk ligt uiteraard op het produceren van banket en chocolade producten in een enorm enthousiast team. Oftewel, een perfecte baan als patissier of chocolatier of als leerling patissier/chocolatier. De functie is 32-38 uur per week.

Werkzaamheden

  • bereiden van de best mogelijke taarten, gebak en bonbons;
  • op correcte en efficiënte wijze verrichten van alle mogelijke banketproducten;
  • in alle onderdelen van het werk de voorgeschreven richtlijnen en procedures toepassen op het terrein van hygiëne, derving en veiligheid;
  • zorgen voor een schoon en opgeruimde werkplek en ruimte;
  • Werken van maandag tot vrijdag van 7.00 uur tot 15.30 uur en zaterdag van 6.00 uur tot 12.00 uur.

Functie eisen

  • werkervaring in de patisserie/chocolaterie;
  • opleiding als leerling patissier/chocolatier, we zijn een erkend leerbedrijf;
  • kennis en praktische vaardigheid als patissier/chocolatier;
  • kennis van de HACCP regelgeving;
  • oog voor zowel persoonlijke- als algemene hygiëne.

Dit geeft de Bijenkorf jou op een presenteerblaadje

Een salaris dat past bij de functie en je achtergrond;
25 vrije dagen per jaar (op basis van een fulltime dienstverband);
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Can
Meer Patissier chocolatier Bijenkorf vacatures