Inloggen - Registreer  

Leerling boomverzorger

Verheij Bv - Sliedrecht - 18-04-2019 Naar vacature  

Heb jij liefde voor de natuur? En wil jij met de juiste bagage de boom in? Dan zoeken wij jou!
Als leerling boomverzorger ga je dagelijks op pad met een ervaren ETW-er. Je leert op deze manier in de praktijk alles over bomen. Van een machtige eik tot een jong berkenboompje. Je werkt elke dag in de natuur en zorgt voor een goede uitstraling van de bomen bij onze klanten.

Wat houdt de functie in?

Tijdens een werkdag onderhoud je allerlei verschillende bomen. Je bent bezig met snoeien en rooien, maar ook met aanplant van bomen. Hoogtevrees is bij bomenwerk niet zo handig. Bomen klimmen hoort namelijk ook bij je werk! Kortom: je draagt bij aan een mooie natuur en zorgt voor een goede boomveiligheid bij onze klanten. Word jij hier enthousiast van? Dan ben je van harte welkom!

Waarom zoeken wij jou?

Jij zorgt ervoor dat je samen met je collega’s dé toegevoegde waarde bent voor onze klanten. Je bent het visitekaartje van Verheij. Je hebt een frisse blik, een goede uitstraling en helpt ons vooruit!

Daarnaast willen we je graag kansen bieden! Als leerling bij Verheij krijg je een goede start van je carrière. Je wordt opgeleid tot een vakman met veel kennis en praktijkervaring. Daarnaast zijn er bij Verheij volop mogelijkheden om door te groeien. Veel collega’s zijn op jonge leeftijd bij Verheij begonnen en werken nog steeds bij ons.

Het is mogelijk om als leerling boomverzorger naast je werk een MBO-opleiding te volgen.

Wat heb je nodig voor deze functie?

  • Je bent enthousiast, flexibel en leergierig;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je bent handig met apps;
  • BE-rijbewijs en/of C-rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en verantwoordelijke baan;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Vakkundige begeleiding in je persoonlijke ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om je BE-rijbewijs en/of C-rijbewijs te halen;
  • Een goed toekomstperspectief;
  • Opleidingsmogelijkheid tot ETW-er.

Wie is Verheij?

Verheij Integrale Groenzorg is een snelgroeiende, innovatieve en vooroplopende aannemer in de groene sector. Met ruim 125 vaste medewerkers werken wij door heel Nederland hard aan ons gemeenschappelijk doel: het ontzorgen van onze klanten. Onze mensen, echte Doeners die Denken, zijn daarbij ons kapitaal. De goede sfeer staat bij ons gezellige familiebedrijf daarom hoog in het vaandel.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Verheij Bv