Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Commercieel binnendienst medewerker

Lightronics - Waalwijk - 14-09-2020 Naar vacature  

Werken bij Lightronics is werken bij een toonaangevende en innovatieve producent van verlichtingsoplossingen voor de werk- en leefomgeving. Kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid gaan hand-in-hand met voortdurende innovatie en altijd met aandacht voor het milieu en de mens. Niet voor niets is Lightronics gecertificeerd conform de MVO prestatieladder niveau 4- en de CO

2
prestatieladder niveau 5. Lightronics werpt licht op de toekomst!
Medewerkers kiezen er bewust voor om bij Lightronics te werken, daardoor kennen we binnen onze organisatie lange dienstverbanden. Lightronics heeft de laatste 3 jaar een zeer sterke groei doorgemaakt in omzet, afzet en het personeelsbestand. We willen graag doorgroeien en daarvoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die een bijdrage wil leveren aan onze missie: slimme verlichting voor een CO

2
 • neutrale toekomst.

Wat ga jij doen?

Binnen Lightronics hebben we drie divisies: Semi-Openbare Ruimte, Woningbouw & Utiliteit en Industrie. De divisie Industrie is niet nieuw binnen Lightronics, maar we staan in de startblokken om de divisie Industrie nog meer zichtbaar in de markt te maken en verder uit te bouwen. Hier ligt een taak voor jou! Met een stabiele organisatie in de rug, krijg je binnen een klein en gemotiveerd team, alle kansen om dit vorm te gaan geven.

In jouw functie van Commercieel Binnendienst Medewerker ben je first point of contact van de afdeling en ondersteun je de Accountmanagers door het aanleveren van klantafspraken, telefonisch opvolgen van leads en het doen van marktonderzoek. De hoofdtaak van je functie is het creëren van New Business voor de divisie Industrie.

Daarnaast beheer je samen met de Accountmanagers het offertepark en ben je samen verantwoordelijk om de offertes om te zetten naar orders, zodat de orderdesk orders foutloos kan invoeren en bevestigen. Je zorgt voor de coördinatie van projectaanvragen en vragen die intern uitgezet moeten worden. Tevens begeleid je onze klanten na het verkoopproces om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen.

Jouw profiel

Ervaring binnen de Lighting Business is geen vereiste, affiniteit met onze producten en techniek helpt je snel genoeg op weg om gevoel te krijgen bij onze business.

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding (voorkeur commerciële richting);
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring (min. 1-2 jaar) op een verkoop binnendienst of B2B omgeving;
 • Je bent ondernemend en commercieel ingesteld
 • Je ziet ‘new business’ als een uitdaging waar je energie van krijgt;
 • Het schrikt je niet af wanneer je bezwaren of tegenwerpingen krijgt;
 • Verder kan je goed schakelen tussen taken, ben je behulpzaam en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.

Jouw plaats binnen de organisatie

Jouw functie is onderdeel van de Sales afdeling - divisie Industrie (4FTE) en je werkt hierbij nauw samen met twee Accountmanagers (
&
). Tevens zul je regelmatig schakelen met diverse interne afdelingen zoals de orderdesk, het bedrijfsbureau en administratie. Je wordt dagelijks aangestuurd door de Sales Manager Industrie. Wil jij doorgroeien naar Accountmanager? Onze organisatie biedt meer dan voldoende mogelijkheden voor doorgroeien. We kijken samen welk pad je binnen Lightronics kunt gaan volgen.

Wat bieden wij

Voorop staat dat een medewerker graag bij Lightronics werkt, zich kan ontplooien waar hij/zij goed in is. Dit bereiken we door opleidingsmogelijkheden te bieden maar ook door de kennis die binnen Lightronics aanwezig is. Rode draad in onze organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar.

Verder hebben we:
 • flexibele werkplekken, kantoor/thuis;
 • een mooi basissalaris;
 • een gezellig en informeel team;
 • gezamenlijke lunches en regelmatig gezellige borrels;
 • aan de toekomst gedacht door een goede pensioenregeling.

Ben jij onze nieuwe collega die het verschil gaat maken voor team Industrie?

Stuur dan je motivatie met cv naar
. Heb je vragen? Bel dan naar Lightronics en vraag naar Mathilde Schlappi (HR), zij vertelt je graag meer over de functie en onze organisatie.
meer...Meer vacatures van Lightronics