Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Stage data science stagiair

Knab - Amsterdam - 07-01-2020 Naar vacature  

Als Data Science Stagair analyseer je de data van Knab en externe bronnen. Je past geavanceerde analysetechnieken toe om tot fact based inzichten en algoritmes te komen die richting geven aan Knab. Je krijgt de vrijheid om eigen initiatief en verantwoordelijkheid te nemen.

Join the Krew

In een notendop

Locatie
Amsterdam
|
Uren
Fulltime
|
Werk-/denkniveau
WO
Solliciteer
Stage data science stagiair
Locatie
Amsterdam
|
Uren
Fulltime
|
Werk-/denkniveau
WO
Solliciteer

Meer informatie

Caroline Kiela
Recruiter
Job-alert bevestiging
Deel deze vacature
In deze opdracht werk je aan de evaluatie van onze campagnes, om uiteindelijk tot een effectievere opzet van onze marketing-uitingen te komen. Dit kan gaan over mailcampagnes, banners op onze website, pushberichten in onze app en natuurlijk onze persoonlijke uitingen vanuit de service desk. Dankzij jouw inzichten hebben we een optimaal beeld van wat klanten belangrijk en aantrekkelijk vinden en hoe we onze processen kunnen optimaliseren.

Het team
Je komt terecht in een jong, groeiend data analytics team met 15 collega’s en werkt daarnaast samen met verschillende afdelingen binnen Knab (marketing, sales, pricing, finance, operatie).Je kunt rekenen op begeleiding vanuit zowel een data scientist als van een collega die inhoudelijk meer betrokken is bij je opdracht. Zo kun je altijd bij iemand terecht als je tegen (technische) problemen aanloopt, maar ook als je wilt sparren over het onderwerp van je stage.

Jouw profiel
  • je bent in de afrondende fase van een universitaire studie in de richting econometrie, kunstmatige intelligentie, wiskunde, natuurkunde of andere bèta-opleiding.
  • je haalt hoge cijfers en hebt bij voorkeur ervaring in nevenfuncties en -activiteiten;
  • je hebt goede kennis en ervaring met analytische methoden en technieken (zoals GLM, segmentatietechnieken, random forest, decision trees);
  • je hebt de ambitie om programmeervaardigheden te ontwikkelen (zoals SQL, R, Python);
  • je houdt ervan om complexe vraagstukken op te lossen en te presenteren.
Kom bij ons werken
Als je bij ons komt werken, wordt Knab een belangrijk deel van je leven. Daarom zorgen we ervoor dat de sfeer en arbeidsomstandigheden net zo bruisend zijn als de baan zelf!

meer...Meer vacatures van Knab