Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen
Assistent Restaurant Manager
Hotelsassenheim - 01-06-2023
Naar vacature
Functieomschrijving
Zoek jij een nieuwe uitdaging, ligt jouw hart in de horeca en heb jij de skills om samen met de restaurant manager leiding te geven aan een groot team van medewerkers?
Dan zoeken wij jou als Assistent Restaurant Manager bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.De functie in het kort:
- Samen met de Restaurant Manager run jij restaurant Nest.
- Je begeleidt en inspireert een leuk en divers team.
- Je bent continu bezig met het verbeteren van de gastbeleving.
- Je werkt met mooie wijnen en culinaire gerechten.
- Je zorgt er voor dat verschillende doelstellingen worden behaald.
Assistent Restaurant Manager
eruit?Jouw werkdag als Assistent Restaurant Manager begint met het doornemen van de dagplanning. Je checkt hoeveel reserveringen er zijn, welke evenementen er plaatsvinden en hoe het rooster eruit ziet. Je weet hoe belangrijk voorbereiding is, dus je zorgt dat het team klaar is voor de dag. Samen met de supervisors organiseer je een briefing, zodat iedereen op de hoogte is van wat er speelt. Als iedereen lekker aan de slag gaat, ben jij er om te ondersteunen waar nodig. Onze gasten staan op de eerste plaats en met het team zorg je ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Aan het einde van de middag staat er nog een overleg met de afdelingshoofden gepland. Jullie nemen de stand van zaken door en brainstormen over nieuwe plannen. Vervolgens weet je het team te motiveren om vanavond een bepaalde wijn te upsellen. Dankzij jouw tips en ondersteuning wordt het een geslaagde avond. Jij zorgt er voor dat het restaurant wordt opgeruimd en dat alles weer gereed staat voor jouw collega's die de volgende ochtend het ontbijt draaien. Daarna is het tijd voor een gezellig sluitdrankje en kijk je weer uit naar de volgende dag. Als Assistent Restaurant Manager bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is geen dag hetzelfde en dat is wat deze functie zo uitdagend maakt.
Wat bieden wij jou met deze vacature?
- Een goed salaris
- 25 vakantiedagen per jaar (wanneer je fulltime werkt)
- Reiskostenvergoeding volgens ons reiskostenbeleid (vanaf 10 km)
- Een goede werk-privé balans inclusief tijd voor tijd
- Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden)
- Een prachtige werkplek waar je je helemaal @home kunt voelen
- Een super team vol gezellige gemotiveerde collega’s
- Regelmatig personeelsfeesten en – uitjes georganiseerd door Feestcommissie de Toekan
- Personeelskorting op verblijf bij een grote selectie Van der Valk Hotels (€65,- p.k.p.n.)
- Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer via het Valk Benefits programma
- Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering
Vereisten
- Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een horeca gerelateerde opleiding afgerond;
- Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als leidinggevende in de F&B;
- Je bent representatief, extravert en begeeft je graag op de werkvloer;
- Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend;
- Je hebt een commerciële instelling en een oplossingsgerichte werkwijze;
- Met onze gasten communiceer je net zo makkelijk in het Engels of Duits als in het Nederlands;
meer...
Meer vacatures van Hotelsassenheim