Inloggen - Registreer  

Verkoper bouwshop

Groep De Hoop - Terneuzen - 19-10-2020 Naar vacature  

Commercieel, Verkoop
Zeeland
Bouwcenter Logus Goes maakt deel uit van de Logus groep, een toonaangevende onderneming in de handel van bouw- en afbouwmaterialen die actief is in West-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Samen met meer dan 40 zusterondernemingen vormt Bouwcenter Logus het concern De Hoop Terneuzen dat al meer dan 100 jaar verankerd is in de bouw. Samen slimmer! Dat is de kracht van Groep De Hoop.

Wat ga je doen?

In de grote bouwshop van onze vestiging in Goes ben je bezig met de verkoop van ons uitgebreide assortiment bouwmaterialen. Je geeft advies aan voornamelijk professionele klanten. Ook zorg je er voor dat de bouwshop up-to-date blijft, daarvoor heb je veel telefonisch contact met bijvoorbeeld leveranciers en andere Logus vestigingen.

Met wie werk je samen?

Je werkt op een informele manier samen in een hecht ervaren team met vier à vijf verkopers, waar je altijd met je vragen terecht kunt. Verder heb je intensief contact met de medewerkers in het magazijn, waar de voorraad van de grotere materialen ligt en met collega’s van andere Logus vestigingen.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in de bouw, of als verkoopmedewerker en bent geïnteresseerd in de verkoop van bouwmaterialen. Je vindt het leuk om binnen een klein en ervaren verkoopteam samen te werken. Je bent nauwkeurig, actief en klantvriendelijk ingesteld. Daarnaast heb je:

  • Een MBO- werk- en -denkniveau
  • Kennis van de bouw of bouwmaterialen is een pré
  • Goede verkoopkwaliteiten

Wat bieden wij?

Logus staat garant voor een afwisselende en uitdagende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Het kan een start zijn voor een mooie loopbaan binnen ons bedrijf. Bovendien kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Samenwerken in een ervaren en professioneel team

Wil je meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Christiaan Hage, vestigingsleider Goes, tel.nr. 06 51 26 39 84.

Bouwcenter Logus Vlissingen

Marie Curieweg 9-13
4389 WB, Vlissingen

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Groep De Hoop