Inloggen - Registreer  

Helaas is deze vacature inmiddels waarschijnlijk verlopen

Advocaat Medewerker IE & Commerciële Contracten

Drb Groep - Den Haag - 26-04-2021 Naar vacature  

3 maanden geleden geplaatst

De Roos Advocaten

De Roos

De Roos is een snelgroeiend en vernieuwend advocatenkantoor dat zich richt op innovatieve, groeiende bedrijven. De cliënten bewegen zich met name in de tech, online en creatieve sectoren. De cultuur van De Roos sluit naadloos aan bij de cultuur van de cliënten: snel, ambitieus en creatief. Eigenheid, diversiteit en authenticiteit zijn kenmerkend voor de personen die werken bij De Roos. Hokjesdenken vindt geen voedingsbodem en creativiteit viert hoogtij binnen kantoor. Tot de cliënten van De Roos behoren met name vernieuwende bedrijven in een scale-up-fase, maar ook grotere partijen. De Roos levert kwalitatief advies op maat op het gebied van geschillenbeslechting, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht en financieel recht.

IE & Commerciële Contracten

De IE/privacy-sectie van De Roos richt zich onder meer merkenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht. De IE-advocaten hebben ook een specifieke focus op commerciële contracten en software-auteursrecht. Binnen de sectie zijn bovendien advocaten werkzaam die zich richten op IT- en privacyvraagstukken.

Om de continuïteit van de hoogwaardige dienstverlening te kunnen garanderen, is er bij De Roos ruimte voor een talentvolle en energieke Advocaat Medewerker IE & Commerciële Contracten.

Profiel

  • Je hebt circa vier tot zeven jaar werkervaring, opgedaan binnen een IE-praktijk van een kantoor dat opereert in de top van de markt;
  • Je hebt brede kennis van het intellectueel eigendomsrecht en wordt enthousiast van inhoudelijke verdieping;
  • Je hebt uitgebreide ervaring met commerciële contracten en is in staat om zelfstandig te werken;
  • Je kunt jouw parate kennis op vernieuwende en creatieve wijze toepassen;
  • Je bent een teamspeler, proactief en hebt een can-do-mentaliteit;
  • Je bent in staat de junioren actief te begeleiden en op te leiden;
  • Jouw ondernemende instelling draagt bij aan de verdere ontwikkeling en positionering van De Roos.
meer...Meer vacatures van Drb Groep