Inloggen - Registreer  

Zelfstandig werkend kok

Horeca vacatures - via Werken in de Horeca - Den-haag - 15-03-2022 Naar vacature  


Horeca vacatures van:

Standplaats:
Saturnusstraat 60, 2516 AH Den Haag, Zuid-Holland

Totaal aantal medewerkers:
10

Dienstverband:
Fulltime baan, Parttime baan

Functie categorie:
Keuken - koks , Overige

Referentie nr:
39493

Geplaatst op:
06-04-2024

Algemene informatie

Functieomschrijving zelfstandig werkend kok

At The Binck is evenementenorganisator en verbinder van de gebruikers van de Binckhorst in Den Haag, Wij zijn facilitator op het gebied van catering, conceptontwikkeling, locatie, techniek, inrichting & aankleding.

Ons label Cafe SOOF verzorgt horeca en catering in kantooromgevingen in Den Haag. Wij voorzien hier de gebouwgebruikers dagelijks van vers bereide F&B vanuit de counter. Daarnaast worden in deze kantoren vergaderingen en evenementen georganiseerd door de huurders en niet – huurders.

Tevens voorzien wij bedrijven op de Binckhorst van een snelle, verse lunch door middel van een bezorgservice.
ATB | café Soof is ambitieus, we groeien en zijn iedere dag bezig met ons zelf te verbeteren in product, uitstraling en service en daar hebben wij ‘ATB’ toppers voor nodig. Heb jij een diploma zelfstandig werkend kok of soort gelijk? Ben je sociaal, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is koken je passie? Dan zoeken wij jou!

De Rol:
Jij als zelfstandig werkend kok houdt je bezig met de productie, procedures, kwaliteit, veiligheid, en administratie van het algehele foodproduct. Je bereidt vol passie de gerechten met verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Je bent verantwoordelijk voor de totale Food productie voor ons horeca concept Cafe Soof & de evenementen van At The Binck. Je bent een goede inkoper, die let op de marges. Je bent creatief, maar houdt daarbij de uitvoerbaarheid in het oog. Je werkt nauw samen met de chef-kok, de Venue, food & eventmanager, partymanager en all round horeca medewerker(s).

Wat Wij Zoeken:
Afgeronde opleiding tot zelfstandig werkend kok en minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Creativiteit en passie voor koken met een oog voor detail.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamgeest.
Vermogen om onder druk te presteren en prioriteiten te stellen.
Kennis van de huidige foodtrends is een pré.

Wij Bieden:
Werken op onze hoofdlocatie Caballero Fabriek; DE creatieve en energieke hotspot van Den Haag!
Flexibele tijden, maar onze focus ligt van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.
Afwisselende baan binnen een dynamisch en creatief team.
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Een informele werksfeer waar jouw mening telt.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Horeca vacatures